امروز : سه شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۱ - 16 شوال 1443
- رفع مشکل آب بلوار عمار شوشتر
- خواب هفتتپه دوم شدن کشت و صنعت امام خمینی(ره) توهمی بزرگ است/ حاشیهسازیهای فتنهانگیز برای موفقترین شرکت تولید شکر کشور
- اردوی تیم ثامن شوشتر در بندر عباس
- تلاشهای فرماندار شوشتر جهادی و شبانه روزی است
- یک رشته به دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزوده شد
- افزایش سگهای ولگرد صدای دانشکده علوم پزشکی را در آورد
- انجام ۷۹۱ بازرسی بهداشتی در ماه مبارک رمضان
- طرح شفافیت در مجلس مصوب شد/ این طرح شامل همه مذاکرات در شوراهای شهر نیز میشود
- مهندس صادق کهوازی گزینه شهرداری شوشتر است
- تشکیل توده خاک در عراق / هشدار نارنجی گرد و غبار در خوزستان
در سال ۹۷هشت اثر تاریخی در شوشتر مرمت شده است
به گزارش شوشترنامه، معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۳۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال هزینه صرف مرمت بناهای تاریخی سطح استان شد.
محمدحسین ارسطوزاده با بیان این که مرمت تعدادی از این آثار همچنان هم ادامه دارد اظهار کرد: در شهرستان اهواز، کارون و حمیدیه مرمت هتل قو، ساختمان دانشکده ادبیات، مسجد عامری، ثقافیه اهواز، پل کوت سیدصالح و کوشک حمیدیه متناسب با تخصیص اعتبارات سال ۱۳۹۷ در دستور کار قرار گرفت.
او با اشاره به این که در خرمشهر نیز ساختمانهای کنسولگری و هلالاحمر این شهرستان در سال ۹۷ مرمت شد افزود: در سطح شهرستان شوشتر نیز مسجد جامع، مسجد عبداللهبانو، خانه افضل، قلعه حسینخان افشار، حمام افضل، خانه شیخ شوشتری، خانه گازر و سابات قدیم شوشتر از جمله بناهای با ارزش معماری بودند که با توجه به ضرورت حفظ و احیاء این بافتهای تاریخی، مرمت اضطراری درخصوص آنها به اجراء درآمد.
معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان ادامه داد: در قالب جلب مشارکت مالکان خانههای تاریخی و احیای آنها نیز نیز خانه رضوان در شوشتر و خانههای تاریخی زرگر، حسینوند، رحیمی، صمیمی، پاکارزاده، زرنگار، خلج قصاب و قائدی در دزفول با تخصیص اعتبار مورد نیاز به زیر تیغ مرمت رفتهاند. ضمن این که بنای امامزاده رودبند، حمام کرناسیون، پل قدیم و آسیابهای قدیمی هم از دیگر آثار مرمتشده شهرستان دزفول در سال ۹۷ بودند.
وی با اشاره به آثار تاریخی مرمتشده شهرستان بهبهان نیز یادآور شد: خانه رکابی، خانه اخوان، بقعه بشیر و نذیر و کلیسای کلگهزار از جمله آثار بهبهان هستند که مرمت آنها از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است.
ارسطوزاده همچنین از خانه بهبهانی رامهرمز، قلعهلیت اندیکا، اثر قلعهتل باغملک و بافت تاریخی روستای بنهوار لالی به عنوان دیگر پروژههای مرمتی استان نام برد که در سال ۱۳۹۷ اجرا شدند.
او خاطرنشان کرد: این ۳۷ بنای تاریخی با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، ملی و نفت طی سال ۹۷ مرمت شدهاند.
ارسطوزاده , مرمت خانه تاریخی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.