امروز : یکشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲ - 16 ذو القعدة 1444
- هیچ توافقی در جلسه ظهر امروز در استانداری خوزستان برای مهلت به شهردار نشده است/ پنج عضو شورای اسلامی شهر منتظر اعلام نظر هیات تطبیق هستند
- امرالهی: مرغ را گرانتر از این قیمت نخرید
- اقبال از جافری با صندلیهای خالی نشست مطبوعاتی/ جدال تبصرهها و استفساریهها برای یک هفته فرصت بیشتر
- شجاعت شورای شهر در اصلاح رویه ستودنی است/ تکواندوکار شورای شهر ضربه نهایی را به سود مردم کاری زد
- عباس اسکندری مجددا شهردار شوشتر شد
- گرد و خاک شهرهای خوزستان را فراگرفت
- هواشناسی خوزستان هشدار نارنجی صادر کرد
- پیگیری برای پرداخت مطالبات کارکنان اداره آب و فاضلاب شوشتر
- واکسیناسیون ۳ هزار طیور در شوشتر
- خوزستان رتبه دوم فراوانی تالاسمی در کشور
کاهش ۳۵ درصدی ازدواج و افزایش ۴۰ درصدی طلاق
شوشترخبر| دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: در سال ۱۳۹۰ تعداد ازدواج ۸۷۴ هزار مورد بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۵۷۰ هزار کاهش پیدا کرد. تعداد طلاق هم در سال ۹۹ حدود ۱۴۳ هزار مورد بود که در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۲۰۰ هزار افزایش یافت. نرخ باروری در سال ۱۳۹۰، ۱.۷۹ […]
شوشترخبر| دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: در سال ۱۳۹۰ تعداد ازدواج ۸۷۴ هزار مورد بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۵۷۰ هزار کاهش پیدا کرد. تعداد طلاق هم در سال ۹۹ حدود ۱۴۳ هزار مورد بود که در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۲۰۰ هزار افزایش یافت. نرخ باروری در سال ۱۳۹۰، ۱.۷۹ بود که در سال ۱۴۰۰ نرخ باروری به ۱.۶۵ رسید.
سید کاظم فروتن دبیر سس در جریان جلسه امروز مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قانون مربوط به جمعیت به درستی اجرا شود، اما نتیجه مورد نظر به دست نیاید ما زمان کافی برای افزایش جمعیت نداریم، زیرا همانگونه که اشاره شد پنجره جمعیتی ما در حال بسته شدن است.
در این جلسه که گزارش مشترک کمیسیونهای فرهنگی، اجتماعی و بهداشت و درمان در مورد نحوه عملکرد دستگاههای مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قرائت شد، او تاکید کرد: موضوع فرهنگسازی مورد غفلت قرار گرفته است.
دبیر ستاد ملی جمعیت در ادامه با اشاره به آمارهای مقایسهای میان سال ۱۳۹۰ و ۱۴۰۰، گفت: در سال ۱۳۹۰ تعداد ازدواج ۸۷۴ هزار بود که این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۵۷۰ هزار کاهش پیدا کرد.
وی افزود: تعداد طلاق در سال ۹۹ حدود ۱۴۳ هزار عدد بود که در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۲۰۰ هزار افزایش یافت. نرخ باروری در سال ۱۳۹۰، ۱.۷۹ بود که در سال ۱۴۰۰ نرخ باروری به ۱.۶۵ رسید.
دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: نرخ سالمندی ۸.۳ بود و اکنون به ۱۰.۵ رسیده است.
به گفته وی این اعداد نشان میدهد که ما بحرانی را در حوزه ازدواج، طلاق و سالمندی پیش رو داریم که باید به آن توجه کنیم؛ علت تمام این موضوعات را باید در فرهنگسازی جستجو کرد.
با توجه به اعداد گفته شده، ازدواج از ۸۷۴ هزار مورد به ۵۷۰ هزار رسیده که با کاسته شدن ۳۰۴ هزار موردی، نشاندهنده کاهش ۳۵ درصدی ازدواج است.
همچنین طلاق از ۱۴۳ هزار مورد با افزایش ۵۷ هزار موردی، به ۲۰۰ هزار مورد رسیده که این هم نشانگر افزایش ۴۰ درصدی جداییها در این ۱۰ سال است.
ازدواج
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.