امروز : چهارشنبه, ۲۱ آبان , ۱۴۰۴ - 22 جماد أول 1447
- سامانه پایش تصویری شوشتر راهاندازی شد
- حادثه در محور مسجدسلیمان-شوشتر
- بي دستاوردي مزمن و حال روز اين روزهاي علوم پزشكي شوشتر
- کشت و صنعت امامخمینی(ره) در فرابورس پذیرفته شد
- نقش هوش مصنوعی در آینده شغلی دانش آموزان
- تغییر رئیس اداره آب شوشتر و دو تحلیل متفاوت
- رشته شیلات در هنرستان شهید باهنر شهرستان شوشتر ایجاد شد
- بیماران در صفهای طولانی در بیمارستانهای شوشتر؛ مدیران در حال دستاوردسازی
- کتاب «دکتر شیخ» منتشر شد
- مهندس علیرضا شیخی مدیربازرسی و حسابرسی شهرداری شوشتر شد
دادستان دزفول: روند اجرایی تکمیل جاده جاده دزفول _ شوشتر تسریع شود
شوشترخبر| دادستان دزفول در بازدید از جاده دزفول _ شوشتر، با تأکید بر اهمیت این پروژه، دستورات لازم را برای رفع مشکلات معارضین، تکمیل و بهرهبرداری از این جاده صادر کرد.
مهدی آماده در بازدی از جاده دزفول _ شوشتر، اظهار کرد: بخشی از زمینهای محدوده این جاده مالک خصوصی دارد و لازم است با تعامل و گفتوگو، رضایت آنها جلب شود تا روند اجرایی پروژه تسریع شود.
وی افزود: باتوجه به گردشگری بودن استان خوزستان بهویژه در شهرهای شمالی، رفع تعارضات و مصالحه با مالکین جهت تسطیح جاده، باید تسریع و این جاده تا پایان سال به بهرهبرداری برسد.
در این بازدید که علیرضا خردمند فرماندار دزفول و امیر یساری معاون عمرانی وی نیز حضور داشتند، پیمانکار طرح قول مساعد داد در صورت رفع موانع موجود، با تمام تجهیزات و در زمان کوتاه نسبت به تکمیل پروژه جهت بهرهبرداری اقدام کند.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


