Monday, 10 February , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۲ بهمن , ۱۴۰۳ - 12 شعبان 1446
شناسه خبر : 20692
  پرینتخانه » آرشیو, اخبار اجتماعی, اخبار اقتصادی, اخبار خوزستان, اخبار کوتاه، آگاهانه، فوری(کاف), اخبار گردشگری و میراث فرهنگی, تیتر۱, جالب و خواندنی تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۳۴ | ارسال توسط :

دعا کنید باد بیاید، بادی بیاید آلودگی‌ها را ببرد

نویسنده یادداشت، مجتبی نارنج‌پور-روزنامه‌نگار| به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی شوشترخبر، هوای شهرستان شوشتر چند روزی است از شاخص ناسالم(قرمز) پیروی می‌کند، متولیان امر در این باره چه کرده‌اند؟ فرماندار شوشتر که رئیس کارگروه پایش آلودگی شهرستان است بفرمایند در این چند روز چه کرده‌اند، دریغ از حتی یک جلسه با حضور معاونان، آن‌هم معاونان بی ارتباط […]

دعا کنید باد بیاید، بادی بیاید آلودگی‌ها را ببرد

نویسنده یادداشت، مجتبی نارنج‌پور-روزنامه‌نگار| به گزارش پایگاه خبری‌تحلیلی شوشترخبر، هوای شهرستان شوشتر چند روزی است از شاخص ناسالم(قرمز) پیروی می‌کند، متولیان امر در این باره چه کرده‌اند؟

فرماندار شوشتر که رئیس کارگروه پایش آلودگی شهرستان است بفرمایند در این چند روز چه کرده‌اند، دریغ از حتی یک جلسه با حضور معاونان، آن‌هم معاونان بی ارتباط به موضوع و حتی گاها سرپرست، البته در شوشتر عادت شده است در شرایط خاص ظهور و بروزی از فرماندار نباشد.

وضعیت در امور ادارات شهرستان نیز وضعیت خوبی ندارد، متولی امر سلامت و بهداشت یعنی دانشکده علوم پزشکی شوشتر در این روزها در خلصه‌تغییرات آتی و چشم به آینده مبهم بر پوشش کت و شلوار در دانشکده توسط نیروها نظارت دارد، حتی در این زمینه هشدار یا شورای سلامتی ویژه صادر و برگزار نکرد و اطلاع‌رسانی نیز نکرده که مردم جهت خود مراقبتی باید چه کنند؟ البته مدیران این دانشکده در اهواز سکونت دارند و شاید اصلا ندانند که هوای شوشتر مرز ۱۶۰ را گذرانده و یا اگر هم بدانند برای خود ماموریت برای پیگیری امور گردشگری سلامت در اهواز صادر و به امور محوله در این زمینه می‌پردازند.

وضعیت در محیط‌زیست قدری وخامت بیشتری دارد، اطلاع‌رسانی که دلیل این وضعیت چیست که انجام نشده است، شرایط آب و هوایی با وجود بادهای موسمی و خنک شدن هوا در جریان است ولی این حجم آلودگی چه دلیلی دارد مشخص نیست، امیدواریم متولی حفاظت محیط زیست و کنترل کیفی و پایش آب و هوا در شهرستان در این باره گزارشی ارائه فرمایند تا مطلع شویم جه بر سر ما آمده است و چه دارد بر سرمان می‌آید.

آن از وضعیت فرمانداری و نماینده عالی دولت در شهرستان، این هم از وضعیت دانشکده علوم پزشکی و اداره حفاظت محیط زیست شاید بهترین کار این باشد مانند رئیس اسبق سازمان حفاظت محیط زیست که در پاسخ خبرنگاری که راهکار مقابله با آلودگی هوا را پرسیده بود بگوییم دعا کنید باد بیاید، بادی بیاید که همه نوع مظاهر آلودگی را با خود ببرد، تا هوا تازه شود.

نویسنده : مجتبی نارنج‌پور-دکترای جامعه‌شناسی و روزنامه‌نگار | منبع خبر : اختصاصی شوشترخبر
برچسب ها
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.