امروز : پنج شنبه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۲ - 7 ربيع أول 1445
- محمد اسفندیاری با ۷ رای سرپرست و ۶ رای شهردار شوشتر شد
- شب گذشته با کهوازی تماس گرفته شده که در شورای شهر شرکت نکند
- کهوازی به درخواست شورای شهر در جلسه حاضر نشد
- جلسه شورای شهر به یکباره غیرعلنی شد/ جلسه غیرعلنی برای انتخاب شهردار چه معنایی دارد؟
- بررسی شیوه قیمتگذاری فروش نان در پلتفرمها
- تمایلی به شهردار شدن در شوشتر ندارم
- چهار گزینه شهرداری شوشتر اعلام شد
- فرماندار شوشتر سوءقصد علیه رییس تبلیغات اسلامی گتوند را تکذیب کرد
- بازدید فرماندار شوشتر از آخرین مراحل راهاندازی طرحهای تولیدی جدید در کشت و صنعت امام خمینی (ره)
- افتتاح ۱۳ مدرسه بزودی در شوشتر
از اصفهان به بروجرد؛ شاخه به شاخه پریدن برای عدم انتخاب شهردار بومی
مجتبی نارنجپور- روزنامه نگار و تحلیلگر اجتماعی| در روزهای گذشته اخباری از سوی شورای اسلامی شهر شوشتر به رسانهها داده شد این خبر حاوی اطلاعاتی مختصر بود، رحیم جافری از سوی شورای اسلامی شهر شوشتر با حداکثر مطلق آراء به عنوان شهردار انتخاب شده است؛ که البته تلاش شده بود عنوان شود جافری با هفت رای شهردار شده است که این ادعا هنوز مطرح نشده تکذیب شد و شهردار با یک رای مخالف و شش رای موافق انتخاب شده بود.
مجتبی نارنجپور- روزنامه نگار و تحلیلگر اجتماعی| در روزهای گذشته اخباری از سوی شورای اسلامی شهر شوشتر به رسانهها داده شد این خبر حاوی اطلاعاتی مختصر بود، رحیم جافری از سوی شورای اسلامی شهر شوشتر با حداکثر مطلق آراء به عنوان شهردار انتخاب شده است؛ که البته تلاش شده بود عنوان شود جافری با هفت رای شهردار شده است که این ادعا هنوز مطرح نشده تکذیب شد و شهردار با یک رای مخالف و شش رای موافق انتخاب شده بود.
در خبر ارسالی حاوی اطلاعات زیادی درباره سوابق شهرداری و مدارک پرتعداد جافری در حوزه تحصیلی و.. بود، ولی این بار دیگر خبری از لایوهای جهتدار برای معرفی شهردار منتخب و مصاحبه رئیس شورای اسلامی شهر و نائب رئیس شورا در این زمینه نبود، جای سئوال است که شورا نشینان که در حوزه مرتبط با شورا و شهرداری هیچ تخصصی ندارند چگونه دم از انتخاب صحیح در این حوزه میزنند(البته این مهم فارغ از فرد انتخاب شده در سمت شهردار است)
با نگاهی به انتخابهای سه گانه شورای اسلامی شهر در بازه زمانی یک سال و دو ماه گذشته میتوان به یک وجه اشتراک پی برد، احمدرضا عمانی از اصفهان، کاوه فتحی از اهواز و این بار رحیم جافری از بروجرد، وجه اشتراک هر سه غیربومی بودن است! واقعا چرا؟
شورای اسلامی شهر شوشتر در حالی رای مردم، جوانان و متخصصین شوشتر را به خود اختصاص داده است که در انتخاب های خود به این بخش پرتعداد شهر جفایی نابخشودنی کرده است، انتخاب های انجام شده و آنچه در مدل ذهنی شوراییان شوشتر میگذرد نشان میدهد که اعضای شورای شهر بر این باور هستند که در شوشتر کسی نمیتواند شهردار شود و یا به زعم آنها فرزندان شوشتر تنها مستحق سرپرستی شهرداری هستند.
بیاعتمادی به جوانان، متخصصین و تحصیلکردههای شهر شوشتر واقعا از کجا منشا گرفته است؟ با نگاهی به شهرداری مجاور و توسعه یافته به این اصل پی می بریم که در دوره های متعدد شورای اسلامی شهر همیشه یک بومی شهردار بوده است، این رویه روحیه رشد و تعالی را در جوانان یک شهر تقویت میکند ولی با رویه پیش گرفته شده از سوی شورای شهر شوشتر جوانان شوشتر لااقل در سه سال گذشته باید آرزوی شهردار شدن را از سر خود بیرون کنند.
شاید اشتباه از مردم باشد، مردم باید در انتخابهای خود قدری ریزبینانهتر برخورد کنند، نباید در انتخاب ها تنها به آشنا بودن با یک کاندیدای شورای شهر بسنده کنند و باید از وی سئوال شود که در صورت انتخاب در سمت عضو شورای شهر جایگاه فرزندان شوشتر در انتخاب های شما چیست؟
اعضای شورای اسلامی شهر شوشتر باید دلیل انتخاب های گزینشی از سایر استانهای کشور را و رجحان غیربومیها بر فرزمدان شوشتر را شفاف اعلام کنند، البته خیلی هم نیاز به پاسخ شفاف نیست زیرا رویه انتخاب های شورای اسلامی شهر به خوبی از طرز فکر اعضای شورای شهر پرده بر می دارد.
ولی در این بین آنچه خیلی خوب و رخدادی مبارک است شباهت انتخاب جافری در شورای ششم به انتخاب شیربیگی در شورای پنجم است، این بار منتقدان شورای شهر از درون شورا با گزینه انتخابی همراه هستند این تاکتیک دو اتفاق را رقم خواهد زد، اینکه هرچه در آینده رخ بدهد کسی در شورای شهر مثل همیشه نمیتواند ادعا کند که من گفتم و چرا از تجربه من استفاده نشد، از سویی در این زمینه اکثریت شورای شهر نیز تاکید دارند که ما با گزینه شما همراهی کردیم و آشی است که خودتان پختهاید.
فارغ از اینکه جافری شهردار شوشتر میشود یا خیر انتخاب شهردار در این دوره خیلی مسائل را مبرهن کرد و چراغهای زیادی در انتخاب اعضای شورای شهر برای اذهان عمومی و بویژه جاکعه نخبگان شهر شوشتر روشن کرده است که بیشک فیلترهایی بر سر راه این انتخابات قرار خواهد گرفت تا هرکس نتواند رای جامعه نخبگان و تحصیلکرده شهر را کسب و به همان جامعه پشت کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.