امروز : جمعه, ۱ فروردین , ۱۴۰۴ - 22 رمضان 1446
- تشکیل کارگروه ویژه بررسی علت تصادف در محور شوشتر با ۸ فوتی
- اشعار شاعران در کتاب کنگره ملی علامه شیخ شوشتری منتشر میشود
- صدور مجوز ساخت پارک جزیره در شوشتر
- آماده سازی معابر مسکن مهر بلیتی شوشتر به مناقصه رفت
- اقدام کمسابقه شهرداری شوشتر در حوزه آسفالت
- برخورد با گرانفروشی و احتکار تشدید میشود
- دستاوردهایی پر از پوچ ولی در انجام ماموریت محوله کاملا موفق
- تاکید جدی سرپرست فرمانداری شوشتر بر اجرای مصوبات شورای ترافیک
- محسن آقایی فرماندار گتوند شد/ بالاخره عباسیزاده عزل شد
- سخنگوی شورای نگهبان: با تعویق ۱۰ ماهۀ انتخابات شوراها موافقت شد
آنچه در دیدار فرماندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی مطرح نشد
نویسنده: مجتبی نارنجپور-دکترای جامعهشناسی سیاسی، شوشترخبر| روز گذشته رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر و هیات همراه به دیدار سرپرست جدید فرمانداری رفتند، از تنها خبر بیرون آمده از این جلسه که توسط روابط عمومی فرمانداری منتشر شده است که فرماندار بر گردشگری سلامت تاکید داشته است و … بر میآید که اصل مسائل و مشکلات در این حوزه مطرح نشده باشد.
بهتر بود که در این جلسه مطرح میشد که دستگاه آنژیوگرافی بیش از ۴۰۰ روز است گه در دانشکده علوم پزشکی شوشتر خاک میخورد، چه انسانهای شریفی در این شهرستان در این مدت به دلیل نبود دستگاه آنژیوگرافی اعم از تشخیصی و درمانی جان خود را از دست دادهاند.
دستگاه اسپکتسیتی در دانشکده علوم پزشکی شوشتر بیش از ۷۰۰ روز است که در اتاقی محبوس است و نصب و راهاندازی نشده است، تا پیش از حضور تیم کنونی در دانشکده مکان نصب آن نیز ساخته شد ولی عمر مدیریت قبلی به نصب و راهاندازی قد نداد و مدیریت فعلی نیز به واسطه سفارشات ارسال کننده ترمز فعالیت را در حوزه تجهیزات و ارتقای امور کشید.
نیروهای دانشکده علوم پزشکی شوشتر بیش از یکسال کارانه معوق دارند، یعنی دقیقا از زمانی که تیم دیدار کننده با سرپرست فرمانداری در سمت خود قرار گرفته است، نیروهای ۸۹ روزه نیز در بهمن ۱۴۰۳ حقوق تیرماه را دریافت کردهاند و حداقل ۶ ماه حقوق و مزایا و عیدی ۱۴۰۳ را دریافت نکردهاند.
جناب دکتر قنبری سرپرست فرمانداری شوشتر بهتر است از کلمه گردشگری سلامت که لقلقه زبان رمز گشایی کند که گردشگری سلامت منظوری جز گشت و گذار بیماران شوشتر در اهواز به منظور ارتقای سلامت نیست، وضعیتی که با حضور تیم حاضر در علوم پزشکی به بدنه سلامت شهرستان دیکته شد و به واسطه عدم حضور مدیران در هفتههای گذشته حتی برای عمل آپاندیس هم بیمار به اهواز اعرام شده است، این اتفاق اگر در مدیریت قبلی رخ میداد صدای وامصیبتا از گوشه و کنار شهرستان بلند میشد ولی حال اتفاق بدی هم نیافتاده فقط نانی برای آمبولانسهای خصوصی درآمده است.
روزی در همین شوشتر رسانهای که الان در رژیم سکوتدرمانی به سر میبرد برای تعداد ویلچرهای بیمارستان کلیپ انتقادی تولید و در فضای مجازی منتشر میکرد ولی الان در قبال نبود پزشک در شیفت شب بیمارستان، نبود لباس برای بستری بیماران و… حتی توییتی هم نمیزند، واقعا برخی چطور میتوانند فتیله مطالبهگری و تعصب به وضعیت شهروندان و همشهریان خود را با چشمکپرانی اتاق فرمان پایین بکشند.
آنچه نیاز بود در این مجال مختصرا درباره وضعیت دانشکده علوم پزشکی شوشتر عنوان شود نگاشته شد، امید است دکتر قنبری با نگاهی بصیر و همهجانبه به عمق مطالب موجود در دانشکده ورود کند و برای رفع مشکلات اساسی در این دانشکده پیگیر انتصاب رئیس جدید دانشکده شود، زیرا سروان عزیز هر طرحی برای رقم زدن شرایط کنونی دانشکده داشتهاند رقم زدهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.