امروز : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 11 ذو القعدة 1445
- نمازجمعه و میزخدمت ۲۸ اردیبهشتماه
- رفع اشکال آنلاین دانش آموزان شهرستان شوشتر در ایام امتحانات
- تبادل نظر فرماندار و فرمانده سپاه ناحیه شوشتر با معاون استاندار
- دیدار فرمانده سپاه ناحیه شوشتر با مدیر کل روستایی خوزستان
- استاد محب شوشتری تجلیل شد
- تکلیف تعطیلی «شنبهها» تا آخر هفته مشخص می شود
- بازدید از حوزه امتحانات دوره سواد اداره نهضت سواد آموزی
- برنامه ریزی مراسمات و برنامههای سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در شوشتر
- تجلیل از خادمان ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز شهرستان شوشتر
- تقدیر از نخبه قرآنی و فرهنگی شوشتر
معدومسازی ۱۲۷۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شوشتر
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر از کشف و معدومسازی ۱۲۷۷ کیلوگرم موادغذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در نه ماهه سال جاری خبر داد.
دکتر نایب فدایی اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده است که در پی این اقدامات یکهزار و۲۷۷ کیلوگرم موادغذایی فاسد کشف و معدوم سازی شده است. همچنین ۱۳ واحد متخلف پلمب شدند.
وی افزود: بازرسان معاونت بهداشت در این مدت دو هزار و ۲۱۲ نوبت با تجهیزات پرتابل، انواع مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مخصوصا مراکز سیار را در ایام محرم، اربعین و دیگر ایام از نظر شوریسنجی، سنجش پراکسیداز روغن و سنجش دما بازرسی کردهاند و ۲۱۱ مورد نمونهبرداری مواد غذایی برای آزمایشهای بیشتر انجام داده چ اند تا سلامت شهروندان با خوردن این مواد غذایی به خطر نیفتد.
فدایی تصریح کرد: ۵۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل نداشتن برخی استانداردها به مراجع قضایی معرفی شدهاند و ۵۰ تماس شهروندانی که با سامانه ۱۹۰ برای مطرح کردن شکایات انجام شده تا حصول نتیجه پیگیری شده است.
وی گفت: با نهایت تلاش در راستای تامین سلامت شهروندان میکوشیم و امیدواریم مردم نیز نسبت به مواردی که مشاهده میکنند حساسیت داشته باشند و از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ که به صورت ۲۴ ساعته شکایات مردم را دریافت میکند این موارد را گزارش کنند.
علوم پزشکی شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.