امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 25 شوال 1445
- تاکید مجموعه شهرستان بر پاسخگویی به مطالبات کارگران است
- برگزاری نشست جهاد تبین شوشتر
- توانمندسازی معلمان از لحاظ معیشتی همیشه مورد تأکید است
- الکتروپمپ تأسیسات آبفای سرداران تعویض شد
- مراسم بدرقه کاروان کربلائیان در شوشتر برگزار شد
- بزودی نخستین آنژیوگرافی در شوشتر انجام میشود
- تصمیم دیرهنگام تعطیلی مدارس نوبت عصر ۸ شهرستان
- گرد و خاک به شوشتر رسید/ ستاد بحران به خواب رفت
- بازگشایی سیلوی دلفین سفیر خلیج فارس
- تقدیر فرماندار شوشتر از رکورد شکنی تولید شرکت شرکتهای کشت و صنعت امام (ره)
مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت محصول
شوشترخبر| سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر از برگزاری دوره آموزشی مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت برنج برای کشاورزان بخش میان آب این شهرستان خبر داد. مهدی زمانپور گفت: دوره آموزشی با همکاری این اداره و اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی شهرستان، همزمان با برگزاری برنامه پنجمین کاروان ترویج بهره برداری ویژه […]
شوشترخبر| سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر از برگزاری دوره آموزشی مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت برنج برای کشاورزان بخش میان آب این شهرستان خبر داد.
مهدی زمانپور گفت: دوره آموزشی با همکاری این اداره و اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی شهرستان، همزمان با برگزاری برنامه پنجمین کاروان ترویج بهره برداری ویژه الگوی کشت ملی برای کشاورزان بخش میان آب و کشاورزان اطراف آن منطقه در مرکز خدمات بخش میان آب برگزار شد.
او میگوید: در این برنامه که با حضور کارشناسان فنی و حقوقی این اداره و حسین پور رییس اداره جهاد کشاورزی شوشتر صورت گرفت، ضمن توزیع بروشورهای آموزشی در بین کشاورزان، پیامدهای منفی سوزاندن بقایای گیاهی و روشهای مدیریت کاه و کلش و استفادههای مفید از بقایای حاصل از برداشت غلات و روشهای جایگزین سوزاندن بقایا مورد آموزش قرار گرفت و به سوالات کشاورزان در این خصوص پاسخ داده شد.
زمانپور با اشاره به ماده ۲۰ قانون هوای پاک گفت: سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع بوده و متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم میشود.
رییس اداره جهاد شهرستان شوشتر گفت: امسال در نظر داریم که تعدادی کمباین کاه کوب برای مدیریت کاه و کلش برنج تهیه نماییم که مقدمات آن در دست اقدام است.
حسین پور می گوید: کشاورزان به توصیههای زیست محیطی در زمینه ممنوعیت سوزاندن کاه و کلش توجه نمایند و با راهکارهایی مانند استفاده از کمباین کاه کوب، دستگاه کشت مستقیم، بیلر و کشت روی پشته که کارشناس خدمات کشاورزی در زمینه مدیریت بقایا ارائه میدهند از سوزاندن کاه و کلش برنج جدا” خودداری نمایند.
به گفته او حفظ محیط زیست و بهره مندی از منابع حفظ سرمایه بوده و خسارت به آب و خاک و هوا به ضرر بشر تمام میشود.
محیط زیست شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.