امروز : چهارشنبه, ۲۱ آبان , ۱۴۰۴ - 22 جماد أول 1447
- سامانه پایش تصویری شوشتر راهاندازی شد
- حادثه در محور مسجدسلیمان-شوشتر
- بي دستاوردي مزمن و حال روز اين روزهاي علوم پزشكي شوشتر
- کشت و صنعت امامخمینی(ره) در فرابورس پذیرفته شد
- نقش هوش مصنوعی در آینده شغلی دانش آموزان
- تغییر رئیس اداره آب شوشتر و دو تحلیل متفاوت
- رشته شیلات در هنرستان شهید باهنر شهرستان شوشتر ایجاد شد
- بیماران در صفهای طولانی در بیمارستانهای شوشتر؛ مدیران در حال دستاوردسازی
- کتاب «دکتر شیخ» منتشر شد
- مهندس علیرضا شیخی مدیربازرسی و حسابرسی شهرداری شوشتر شد
مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت محصول
شوشترخبر| سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر از برگزاری دوره آموزشی مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت برنج برای کشاورزان بخش میان آب این شهرستان خبر داد. مهدی زمانپور گفت: دوره آموزشی با همکاری این اداره و اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی شهرستان، همزمان با برگزاری برنامه پنجمین کاروان ترویج بهره برداری ویژه […]
شوشترخبر| سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شوشتر از برگزاری دوره آموزشی مدیریت حفظ بقایای کشاورزی پس از برداشت برنج برای کشاورزان بخش میان آب این شهرستان خبر داد.
مهدی زمانپور گفت: دوره آموزشی با همکاری این اداره و اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی شهرستان، همزمان با برگزاری برنامه پنجمین کاروان ترویج بهره برداری ویژه الگوی کشت ملی برای کشاورزان بخش میان آب و کشاورزان اطراف آن منطقه در مرکز خدمات بخش میان آب برگزار شد.
او میگوید: در این برنامه که با حضور کارشناسان فنی و حقوقی این اداره و حسین پور رییس اداره جهاد کشاورزی شوشتر صورت گرفت، ضمن توزیع بروشورهای آموزشی در بین کشاورزان، پیامدهای منفی سوزاندن بقایای گیاهی و روشهای مدیریت کاه و کلش و استفادههای مفید از بقایای حاصل از برداشت غلات و روشهای جایگزین سوزاندن بقایا مورد آموزش قرار گرفت و به سوالات کشاورزان در این خصوص پاسخ داده شد.
زمانپور با اشاره به ماده ۲۰ قانون هوای پاک گفت: سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع بوده و متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم میشود.
رییس اداره جهاد شهرستان شوشتر گفت: امسال در نظر داریم که تعدادی کمباین کاه کوب برای مدیریت کاه و کلش برنج تهیه نماییم که مقدمات آن در دست اقدام است.
حسین پور می گوید: کشاورزان به توصیههای زیست محیطی در زمینه ممنوعیت سوزاندن کاه و کلش توجه نمایند و با راهکارهایی مانند استفاده از کمباین کاه کوب، دستگاه کشت مستقیم، بیلر و کشت روی پشته که کارشناس خدمات کشاورزی در زمینه مدیریت بقایا ارائه میدهند از سوزاندن کاه و کلش برنج جدا” خودداری نمایند.
به گفته او حفظ محیط زیست و بهره مندی از منابع حفظ سرمایه بوده و خسارت به آب و خاک و هوا به ضرر بشر تمام میشود.
محیط زیست شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


