امروز : سه شنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۲ - 23 جماد أول 1445
- گرمترین روز پاییز رقم خورد/ پیشبینیهای بارش باران چه میگویند؟
- تاریخ شوشتر هر روز در حال ریزش
- بررسی گزینههای تصدی شهردار در هیات رئیسه در حال انجام است
- هوای چهار شهر خوزستان در وضعیت ناسالم قرار گرفت
- یارانه ۴ میلیون تومانی شب یلدا
- دندانپزشک متخلف شوشتری جریمه شد
- آلودگی هوا را جدی بگیرید
- بررسی فرصتهای سرمایهگذاری و نیازهای شوشتر با حضور مدیران بنیاد مستضعفان خوزستان
- برگزاری شورای کشاورزی شهرستان شوشتر در بخش شعیبیه
- از تاریخ فاخر گذشته تا لولههای آب شکسته
شهرستان شوشتر نیاز به تدوین اطلس گردشگری دارد
شوشترخبر| فرماندار شهرستان شوشتر با اشاره به ۱۴ اثر جهانی و ۲۵۰ اثر تاریخی ثبت ملی در این شهرستان گفت: بهره برداری مناسب از ظرفیت تاریخی و گردشگری این شهرستان مستلزم تنظیم یک سند چشم انداز و اطلس گردشگری است. محسن سید موسوی با اشاره بهرهوری نامناسب از ظرفیت گردشگری و تاریخی این شهرستان بیان […]
شوشترخبر| فرماندار شهرستان شوشتر با اشاره به ۱۴ اثر جهانی و ۲۵۰ اثر تاریخی ثبت ملی در این شهرستان گفت: بهره برداری مناسب از ظرفیت تاریخی و گردشگری این شهرستان مستلزم تنظیم یک سند چشم انداز و اطلس گردشگری است.
محسن سید موسوی با اشاره بهرهوری نامناسب از ظرفیت گردشگری و تاریخی این شهرستان بیان کرد: یکی از راههای جذب گردشگر و رونق و توسعه گردشگری در شهرستان تاریخی شوشتر برگزاری جشنوارههای فرهنگی در هر فصل است.
وی افزود: جای خالی برگزاری این جشنوارههای فرهنگی و آیینی در این شهرستان بسیار احساس میشود، برگزاری این جشنوارهها در آگاهی بخشی به نسل کودک و نوجوان نیز بسیار اثر گذار است.
سید موسوی از فعالان اجتماعی، فرهنگی و گردشگری خواستار همکاری هرچه بیشتر به منظور توسعه و رونق گردشگری در شهرستان تاریخی شوشتر شد.
وی افزود: با وجود آثار متعدد گردشگری و تاریخی در شوشتر، اما بهره کافی از آنها برای توسعه اقتصاد و ایجاد درآمد در این شهرستان انجام نشده و برای تحقق این مهم نیاز به هم افزایی بین مردم و دستگاههای دولتی متولی است.
فرماندار شوشتر از مردم و نخبگان علاقهمند به حوزه گردشگری دعوت کرد تا در اجرای طرحها و تدوین اطلس گردشگری این شهرستان همکاری لازم را داشته باشند.
وی افزود: مقرر شده آذرماه امسال جشنواره شکرانه برداشت برنج شوشتر برگزار شود که در معرفی و اعتباربخشی به این محصول بسیار اثر گذار است.
سید موسوی با اشاره به اهمیت تاثیر درآمد حاصل از حوزه گردشگری بر اقتصاد این شهرستان گفت: بخشی در ظرفیت فرمانداری صرفا برای پیگیری مسائل گردشگری این شهرستان اختصاص یافته است.
وی با تاکید بر اینکه باید بسیار قویتر از گذشته برای معرفی آثار و مکانهای تاریخی و گردشگری این شهرستان کار شود، افزود: اطلاع رسانی نامناسب از ظرفیتهای تاریخی و گردشگری و نبود یک برنامه منسجم و هدفدار از ضعفهای حوزه گرشگری شوشتر است.
توجه به اقتصاد حوزه گردشگری حلقه مفقوده این بخش در استان است که کمتر مورد توجه مدیران و مسئولان این بخش قرار گرفته است.
پیش از این رییس اتاق بازرگانی اهواز اعلام کرده بود که خوزستان با داشتن ظرفیتهای متنوع میزبان بسیار خوبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی است
اطلس گردشگری , گردشگری شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.