امروز : سه شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۵ - 13 صفر 1448
- اظهارات رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر درباره وضعیت بیمارستان جدید
- پایان هدررفت انرژی در در کشت و صنعت کارون
- تقویت تعاملات میانبخشی بهزیستی شوشتر با دستگاه قضایی در راستای کنترل آسیبهای اجتماعی
- طرح حفظ کاربری اراضی کشاورزی خوزستان در حال اجراست
- کشف ماینرهای غیرمجاز در ۲ منزل مسکونی در شوشتر
- تخصیص ۸۶ میلیون لیتر گازوئیل تکمیلی برای کشاورزان کشور
- پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی؛ گامی روبهجلو یا مسکنی موقت برای زخم کهنه؟
- دستگیری عاملان تیراندازی در مراسم خاکسپاری درشوشتر
- شهروندان شوشتر از نیروی انتظامی شهرستان تقدیر کردند؛ قدردانی از برخورد قاطع با خودروهای هنجارشکن
- تحلیلی عمیق از عرفان مولانا و نهجالبلاغه با رویکرد زبانشناسی شناختی
ابراز نگرانی نماینده شوشتر از تعدد سرقتهای مسلحانه در اهواز
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از افزایش و تکرار سرقت های مسلحانه و توام با رعب و وحشت در خوزستان ابراز نگرانی کرد و به فرمانده ناجا تذکر داد.
شوشترخبر| نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از افزایش و تکرار سرقت های مسلحانه و توام با رعب و وحشت در خوزستان ابراز نگرانی کرد و به فرمانده ناجا تذکر داد.
سهراب گیلانی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به وزیر کشور و فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: متاسفانه سرقت های توام با ایجاد رعب و وحشت و غالبا مسلحانه با تیر جنگی در خوزستان مکررا اتفاق می افتد. تقاضا می کنم که این موضوع را کنترل کنید و با سارقین برخورد جدی داشته باشید. از کمیسیون های تخصصی مجلس نیز می خواهم تا از ابزارهای نظارتی استفاده کند و موضوع را در تحقیق و تفحص مجلس پیگیری کند.
نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی خطاب به استاندار خوزستان گفت: به فکر بازاری ها و تعطیلی مکرر بازار و قطع درامد این اقشار باشید. بازاری ها به علت شیوع ویروس کرونا و افزایش شیوع در خوزستان چند بار تعطیل و وضعیت اقتصادی شان به شدت تضعیف شده است.
امنیت , امنیت شوشتر , سرقت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


