امروز : یکشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۵ - 3 ذو القعدة 1447
- رشد فزاینده قیمت مرغ در کمتر از ۱۰ روز
- انتصابات سرپرست معاونت برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شوشتر
- پروژه اصلاح هندسی سهراه شلیلی شوشتر و موانع اجرای آن
- آغاز ساخت شبکه جمعآوری فاضلاب کوی امیر کبیر شوشتر
- پیکر شهید مدافع امنیت در شوشتر تشییع میشود
- مدارس شوشتر شنبه و یکشنبه تعطیل شد
- بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت
- کشف کلت کمری و ۱۲ تیغه قمه از مخلان امنیتی شوشتر
- تشکیل هیات اجرایی انتخابات شورای شهر شوشتر؛ آزمون سخت بیطرفی
- اینفوگرافی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
مقدمات تامین اعتبار نوسازی شبکه آب شوشتر فراهم شد
شوشترخبر| پس از پیگیری نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی برای کلنگزنی نوسازی بخشهایی از شبکه آب شوشتر و کمبود اعتبار این پروژه، این بار با دعوت معاون وزیر نیرو این مسئله پیگیری و مقدمات تامین اعتبار آن فراهم شد.
شوشترخبر| پس از پیگیری نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی برای کلنگزنی نوسازی بخشهایی از شبکه آب شوشتر و کمبود اعتبار این پروژه، این بار با دعوت معاون وزیر نیرو این مسئله پیگیری و مقدمات تامین اعتبار آن فراهم شد.
به گزارش شوشترخبر با تلاش ها و حمایتهای سهراب گیلانی، و بدنبال سفر معاون پارلمانی وزیر نیرو، مدیر کل آبفا خوزستان به منظور مرتفع کردن مشکل آب و فاضلاب شهرستان شوشتر، صدور مجوز استفاده از تسهیلات مالی ماده ۵۶ (فاینانس داخلی) را از مدیر کل آبفای کشور خواستار شد.
بر اساس خبر کوتاهی که دفتر نماینده شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی منتشر کرده است، برای تکمیل این پروژه بزرگ و مطالبه مردمی اعتبار مورد نیاز ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


