Wednesday, 29 July , 2026
امروز : چهارشنبه, ۷ مرداد , ۱۴۰۵ - 14 صفر 1448
شناسه خبر : 22187
  پرینتخانه » آرشیو, اخبار اجتماعی, اخبار اقتصادی, اخبار خوزستان, اخبار کوتاه، آگاهانه، فوری(کاف), اخبار گردشگری و میراث فرهنگی, تیتر۱, تیتر۲ تاریخ انتشار : 29 جولای 2026 - 8:31 | ارسال توسط :

پالایشگاه شوشتر، ظرفیتی برای ایجاد ۲۵۰۰ شغل

خوزنامه| مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با تاکید بر نقش این پالایشگاه در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان شوشتر گفت:پالایشگاه شوشتر پس از بهره‌برداری کامل، برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی خواهد داشت و در حال حاضر نیز ۷۱۱ نفر در مراحل مختلف اجرای این طرح مشغول به […]

پالایشگاه شوشتر، ظرفیتی برای ایجاد ۲۵۰۰ شغل

خوزنامه| مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با تاکید بر نقش این پالایشگاه در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی شهرستان شوشتر گفت:پالایشگاه شوشتر پس از بهره‌برداری کامل، برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی خواهد داشت و در حال حاضر نیز ۷۱۱ نفر در مراحل مختلف اجرای این طرح مشغول به کار هستند که این موضوع نشان‌دهنده اثرگذاری قابل توجه طرح در حوزه اشتغال منطقه است.

مهرام روانبخش با اشاره به اهمیت این طرح در توسعه صنعتی منطقه بیان کرد: پالایشگاه شوشتر از جمله طرح‌های مهم و راهبردی استان در حوزه صنایع مرتبط با نفت است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در دست ساخت است و اکنون در مراحل پایانی ساخت قرار دارد.

وی افزود: با توجه به روند مطلوب پیشرفت فیزیکی و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود این طرح تا پایان سال جاری به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: تلاش داریم با هماهنگی و حمایت دستگاه‌های مسئول زمینه تکمیل و راه‌اندازی هرچه سریع‌تر این طرح فراهم شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به سیاست‌های این اداره‌ کل در حمایت از سرمایه‌گذاری‌های صنعتی بیان کرد: توسعه صنایع پایین‌دستی و مرتبط با نفت از اولویت‌های مهم صمت خوزستان است و در این مسیر، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با جدیت دنبال می‌شود.

وی شوشتر را از شهرستان‌های دارای ظرفیت مناسب برای توسعه صنایع پایین دستی نفت دانست گفت: با بهره‌برداری از چنین طرح هایی علاوه بر تقویت زیرساخت‌های صنعتی، زمینه برای رشد اقتصادی، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار و توسعه متوازن در استان فراهم خواهدشد.

ا استاندار خوزستان پیش از این اعلام کرد؛ با پیگیری‌های انجام‌شده و همکاری دستگاه‌های اجرایی و صنایع، از تعدیل حدود ۵۰ هزار نیروی انسانی در صنایع استان جلوگیری شد و شمار نیروهای در معرض تعدیل به کمتر از پنج هزار نفر کاهش یافت.

|
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
نوشته های مشابه
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.