امروز : دوشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۵ - 12 صفر 1448
- اظهارات رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر درباره وضعیت بیمارستان جدید
- پایان هدررفت انرژی در در کشت و صنعت کارون
- تقویت تعاملات میانبخشی بهزیستی شوشتر با دستگاه قضایی در راستای کنترل آسیبهای اجتماعی
- طرح حفظ کاربری اراضی کشاورزی خوزستان در حال اجراست
- کشف ماینرهای غیرمجاز در ۲ منزل مسکونی در شوشتر
- تخصیص ۸۶ میلیون لیتر گازوئیل تکمیلی برای کشاورزان کشور
- پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی؛ گامی روبهجلو یا مسکنی موقت برای زخم کهنه؟
- دستگیری عاملان تیراندازی در مراسم خاکسپاری درشوشتر
- شهروندان شوشتر از نیروی انتظامی شهرستان تقدیر کردند؛ قدردانی از برخورد قاطع با خودروهای هنجارشکن
- تحلیلی عمیق از عرفان مولانا و نهجالبلاغه با رویکرد زبانشناسی شناختی
ضربالاجل دو هفتهای برای جمعبندی احکام صادره قطعی ساخت وسازها در اراضی ملی شوشتر
شوشترخبر| فرماندار شوشتر در نشست کارگروه ویژه برخورد با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز گفت: دستگاه های متولی در شهرستان ظرف ۲ هفته آینده آرا قطعی صادر شده را جمع بندی و به فرمانداری ارائه دهند تا با همکاری دستگاه قضا برای اجرای آنها برنامه زمان بندی تنظیم شود. حسین پنبه […]
شوشترخبر| فرماندار شوشتر در نشست کارگروه ویژه برخورد با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیر مجاز گفت: دستگاه های متولی در شهرستان ظرف ۲ هفته آینده آرا قطعی صادر شده را جمع بندی و به فرمانداری ارائه دهند تا با همکاری دستگاه قضا برای اجرای آنها برنامه زمان بندی تنظیم شود.
حسین پنبه دانهپور در این نشست ضمن تشکر از دادستان شوشتر اظهار داشت: مدیران کم کار در حوزه صیانت از اراضی ملی(اراضی متعلق به راه و شهرسازی و منابع طبیعی) به ویژه ساخت وسازهای غیرمجاز و تغییر کاربری ها به دستگاه قضا معرفی می شوند.
وی خاطر نشان کرد: متولیان حافظ و امانتدار اراضی ملی در حوزه خود هستند و باید تلاش کنند تا در اولین اقدام ، متخلف را شناسایی و قبل از ایجاد هرگونه عرصه با وی برخورد کنند.
وی گفت: حوزه اراضی ملی در شهرستان وسیع است اما اجرای احکام تخریب در جلوگیری از توسعه زمین خواری ها بسیار موثر و بازدارنده است.
رئیس شورای تامین شوشتر عنوان کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز در حوزه شهرداری شوشتر متاسفانه افزایش چشمگیری داشته؛ به استناد قانون برخورد با این تخلفات در حوزه کار شهرداری است.
وی تاکید کرد: دستگاه های متولی در شهرستان ظرف ۲ هفته آینده آرا قطعی صادر شده را جمع بندی و به فرمانداری ارائه دهند تا با همکاری دستگاه قضا برای اجرای آنها برنامه زمان بندی تنظیم شود.
رئیس شورای اداری شهرستان شوشتر گفت: از همکاری دستگاه قضا به ویژه دادستان محترم در این زمینه قدردانی می نمایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


