امروز : شنبه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۵ - 2 ذو القعدة 1447
- رشد فزاینده قیمت مرغ در کمتر از ۱۰ روز
- انتصابات سرپرست معاونت برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری شوشتر
- پروژه اصلاح هندسی سهراه شلیلی شوشتر و موانع اجرای آن
- آغاز ساخت شبکه جمعآوری فاضلاب کوی امیر کبیر شوشتر
- پیکر شهید مدافع امنیت در شوشتر تشییع میشود
- مدارس شوشتر شنبه و یکشنبه تعطیل شد
- بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت
- کشف کلت کمری و ۱۲ تیغه قمه از مخلان امنیتی شوشتر
- تشکیل هیات اجرایی انتخابات شورای شهر شوشتر؛ آزمون سخت بیطرفی
- اینفوگرافی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
فشار و کیفیت آب شرب پنج روستای شوشتر بهبود یافت
رییس امور آب و فاضلاب شهرستان شوشتر گفت: فشار و کیفیت آب شرب پنج روستای بخش مرکزی و پادگان شهید دقایقی این شهرستان بهبود یافت.
شوشترخبر| رییس امور آب و فاضلاب شهرستان شوشتر گفت: فشار و کیفیت آب شرب پنج روستای بخش مرکزی و پادگان شهید دقایقی این شهرستان بهبود یافت.
رستم عبداله پور بیان کرد: این روستاها شامل پیرگاری ، گراب ، چهاربیشه ، پنج میل و نورعلی با بیش از ۲۰۰ خانوار و همچنین پادگان شهید دقایقی هستند، که بیش از ۱۶ ساعت در روز از آب شرب سالم و با کیفیت بهرهمند شدهاند.
ویبا بیان اینکه نصب الکتروپمپ جدید و سرویس تجهیزات، باعث افزایش ظرفیت خط تولید آب شرب این روستاها به میزان دوبرابر شد افزود:نصب الکتروپمپ و سرویس این تجهیزات بیش از یک میلیارد ریال هزینه داشته است.
رییس امور آب و فاضلاب شهرستان شوشتر ادامه داد: این روستاها در حاشیه جاده شوشتر – مسجد سلیمان قرار داشتند که ساکنان آن از کمی فشار و کیفیت آب ناراضی بودند.
وی گفت: طرح آبرسانی به روستای محامید شوشتر نیز با همکاری ناحیه مقاومت سپاه این شهرستان از پارسال آغاز شده و در آستانه بهرهبرداری است.
در شهرستان شوشتر بیش از ۱۲۰ هزار اشتراک آب شهری و روستایی وجود دارد.
آب و فاضلاب شوشتر
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


