امروز : پنج شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ - 26 شوال 1446
- گزینه معاونت سیاسی فرمانداری شوشتر نهایی شده است
- ابراهیمزاده با کولهباری از علامت سوالها به جای اولش برگشت/ پایان ماموریت فرستاده
- مصطفی شیخی سرپرست سازمان آتش نشانی شوشتر شد
- واژگونی آمبولانس دانشکده علوم پزشکی شوشتر
- نماز عیدفطر در شوشتر برگزار شد+تصاویر
- جلسات پرتعداد نوروزی چه ثمرهای جز ترافیک، عدم توزیع میوه نوروزی و … داشته است؟
- ضبط آزمایشی برنامه حسینیه معلی در شوشتر
- نخستین تونل نوری شوشتر اجرا میشود
- بازدید رئیس شورای شهر شوشتر از پارکها و خدماترسانی به گردشگران
- احیای شب ۲۳ رمضان ۱۴۰۴ مسجدآهنگران شوشتر
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر ابقا شده است؟/ شروط ابقا چیست؟
شوشترخبر| بر اساس اخبار رسیده، زمزمههایی از ابقای علی مرد رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر به گوش میرسد که برای این مهم شروطی نیز مطرح شده است.
جالب آن است شروط مطروحه هیچ ارتباطی به خدمت رسانی بهتر به مردم، بهبود امور و ارتقلی سطح درمان در شهرستان ندارد.
بر این اساس در مذاکره هستند که سیدعلی مرد رئیس بماند ولی معاونان وی را به ایشان معرفی کنند و وی نیز همچون یک ماشین امضا تایید کرده و دم نزند.
اصلیترین مسئله در این زمینه انتصاب معاونت توسعه دانشکده است که تاکنون توافق جامعی بین آقایان مذاکره کننده انجام نشده و در طیف پیروز انتخابات اسفند۱۴۰۲ هنوز اجماعی روی یک گزینه بوجود نیامده است، البته در این میان نام مدیر بیمارستان خاتمالانبیا به وضوح میدرخشد و شاید این مهم را نیز بتواند تنها دلیل این مذاکره دانست.
نقدهای بسیار زیاد مطرح شده به دانشکده علوم پزشکی شوشتر در دوران انتخابات و بیتوجهی به انتصاب رئیس دانشکده شائبههای زیادی مطرح کرده است که صحت و راستی آن اظهارات پراحساس را زیرسوال میبرد.
برخی نیز از توافق بدای ابقای علی مرد تا خردادماه سخن به میان میآورند، ولی در سر دادندگان این طرح بدانند که یک ساعت ماندن تیم کنونی خسارتهای زیادی برای سلامت و درمان شهرستان و بویژه تیم ساداتابراهیمی دارد که باید بدای این مهم قدری بهتر و بیشتر بیاندیشد.
حال که نهمین سال نمایندگی جناب سادات ابراهیمی را پشت سر میگذاریم هیچ توجیهی برای وقت خریدن وجود ندارد زیرا دیگر هر سکوتی و تغییری دلیلی و هر عدم تغییری هم دلیلی دارد.
اجرای استراتژی “رئیس مرده” در دانشکده علوم پزشکی شوشتر جواب نمیدهد-استراتژی رئیس مرده به این معناست که رئیس منصکب شود که حتی زنده یا مرده، حاضر یا غایبش تفاوتی نداشته باشد، در مقابل این استراتژی، استراتژی “مرده رئیس” است که رئیس آنقدر مقتدر باشد که حتی مرده وی نیز سیستم را کنترل کند-چون مردم با این شعارها رای دادهاند و گذر از شعارهای پیروزی تاحد زیادی باعث سرخوردگی میشود.
البته بسیاری از آرمانهای دوران انتخابات پس از یکسال سپری شدن از انتخابات به باد فراموشی سپرده شده است و بسیاری از مدیران که وعده تغییر آنها گوش فلک را کر کرده بود همچنان سرکار خود هستند و با تغییر تاکتیک در تیم ماندهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.