چهارشنبه 13 ارديبهشت 96 - 11:32
کد خبر: 14020


برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان شوشتر

جانشین رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در محل رستوران باغشا این شهرستان خبر داد.

علی کریمی گفت: هدف از برگزاری کلاس های آموزشی، ارتقاء سطح آگاهی افراد و آموزش روشهای نوین در پیشگیری از بروز و انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین نحوه تهیه، توزیع، حمل و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در گروههای هدف می باشد.

 کریمی بیان کرد: این کلاس ها با محوریت بیماریهای تب هموراژیک کریمه – کنگو ،کیست هیداتید و همچنین مسائل بهداشتی کارکنان شاغل در جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت کارکنان شاغل در آن واحد برگزار شد

وی همچنین تصریح کرد :تهیه انواع فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ از مبدا مشخص و مورد تایید دامپزشکی، حمل، نگهداری و عرضه این محصولات در شرایط بهداشتی باعث ارتقاء کیفیت بهداشتی کار، جلوگیری از بروز و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان و همچنین رضایت مشتریان از اینگونه واحدهای عرضه اعم از قصابی ها و سوپر مارکت های عرضه کننده این محصولات می باشد.

نظرات
نظرات منتشر شده: 0   در انتظار: 0   غیر قابل انتشار: 0  
 
نام*
ايميل
متن*
کد عددي*  

مجوز فعالیت

عضویت در خبرنامه
ایمیل: