Tuesday, 23 April , 2024
امروز : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 15 شوال 1445
شناسه خبر : 13960
  پرینتخانه » اخبار خوزستان, اخبار گردشگری و میراث فرهنگی, تیتر۱, تیتر۲ تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۸:۴۸ | ارسال توسط :

نظارت بر نانوایی‌های شوشتر باید مستمر باشد

پایگاه خبری تحلیلی شوشترخبر| حسین پنبه دانه پور فرماندار شوشتر و رئیس شورای آرد و نان شهرستان به برگزاری جلسه شورای آرد و نان با حضور امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اشاره کرد و گفت: نظارت‌ها بر نانوایی‌ها باید مستمر انجام شود تا نانوایان از مسئله کیفیت و کمیت این محصول […]

نظارت بر نانوایی‌های شوشتر باید مستمر باشد

پایگاه خبری تحلیلی شوشترخبر| حسین پنبه دانه پور فرماندار شوشتر و رئیس شورای آرد و نان شهرستان به برگزاری جلسه شورای آرد و نان با حضور امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اشاره کرد و گفت: نظارت‌ها بر نانوایی‌ها باید مستمر انجام شود تا نانوایان از مسئله کیفیت و کمیت این محصول غافل نشوند.


او بیان داشت: علیرغم برخی حوادث طبیعی از جمله؛ سیل، خشکسالی و … در سال‌های اخیر، اما تدبیری اندیشیده شد تا در تامین نان شهروندان مشکلی پیش نیاید.


امید جهان نژادیان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ضمن قدردانی از پیگیری‌های پنبه دانه پور فرماندار شوشتر اظهار کرد: او همیشه پیگیر مطالبات عمومی بوده و در مدیریت آرد و نان شهرستان نیز موفق عمل کرده است، شوشتر در زمینه تولید گندم و کلزا از شهر‌های پیشگام استان است و در زمینه تخصیص سهمیه و حل مشکلات مربوط به آرد و نان همکاران ما از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.


براساس این گزارش؛ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم در شوشتر تولید می‌شود و این شهرستان رتبه دوم استان را در زمینه تولید گندم به خود اختصاص داده است

| منبع خبر : اختصاصی شوشترنامه-شوشترخبر
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.