امروز : پنج شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ - 4 ذو القعدة 1446
- باز هم در انتخاب مدیرعانل کارون نوبت به جوانان و متخصصان شوشتر نرسید
- محمود شمیلی مدیرعامل کشت و صنعت کارون شد/ پایان دوران میرزاپور
- روستای مهدی بعد از پنج روز آبدار شد+تصاویر کوچههای حفاری شده
- پیکر همسر نماینده اسبق شوشتر و گتوند چهره در نقاب تراب کشید
- حسینزاده مدیر پایگاه جهانی سازههای آبی شوشتر شد
- وحدت و همدلی عشایر، شیوخ و سادات بخش میانآب
- گزینه معاونت سیاسی فرمانداری شوشتر نهایی شده است
- ابراهیمزاده با کولهباری از علامت سوالها به جای اولش برگشت/ پایان ماموریت فرستاده
- مصطفی شیخی سرپرست سازمان آتش نشانی شوشتر شد
- واژگونی آمبولانس دانشکده علوم پزشکی شوشتر
تا پیک بعدی نیامده، ایمن شوید
شوشترخبر| رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: شش تا هشت هفته دیگر تا موج ششم وقت داریم که در این مدت باید شهروندان نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. دکتر مجتبی کلانتر با اشاره به عبور از قله موج پنجم بیماری کووید – ۱۹، اظهار کرد: در حال حاضر بار مراجعات بیماران به مراکز درمانی […]
شوشترخبر| رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: شش تا هشت هفته دیگر تا موج ششم وقت داریم که در این مدت باید شهروندان نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
دکتر مجتبی کلانتر با اشاره به عبور از قله موج پنجم بیماری کووید – ۱۹، اظهار کرد: در حال حاضر بار مراجعات بیماران به مراکز درمانی و مراکز ۱۶ ساعته کاهش یافته است بنابراین پیشبینی میشود در روزهای آینده وضعیت شوشتر از قرمز به نارنجی تغییر پیدا کند.
وی با بیان اینکه این موج بیماری بسیار وحشتناک بود، افزود: در این موج، شرایط به گونهای بود که روزانه بیش از ۵۰۰ نفر به بیمارستانهای شوشتر مراجعه میکردند. برخی شبها به دلیل بار مراجعات بالا به بیمارستان، تا صبح در حال تدارک و برنامهریزی افزایش ظرفیت بستری بودیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: خوشبختانه از نظر اکسیژنرسانی، سرم و تهیه داروهای مورد نیاز و مورد تایید وزارت بهداشت به جز داروی اکتمرا که کمبود کشوری داشت، مشکلی نداشتیم.
وی با اشاره به افزوده شدن ۱۲ تخت ویژه به بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) با تغییر کاربری بخشها، بیان کرد: البته در این موج در پی افزایش بار مراجعات، از ظرفیت بیمارستان الهادی نیز استفاده شد.
کلانتر با بیان اینکه تعداد موارد فوت این موج از موجهای دیگر بیشتر بود، تصریح کرد: در این شرایط، از همه نیروهای ستادی، بهداشتی و درمانی برای گذر از این موج استفاده شد. تلاش پزشکان و پرستاران در بیمارستانهای شوشتر، کم نظیر بود و با تمام وجود از همه همکاران سپاسگزاری میکنم.
وی با اشاره به پیشبینی وقوع پیک بعدی کرونا در آبانماه، تصریح کرد: شش تا هشت هفته دیگر تا موج ششم وقت داریم بنابراین از همه همشهریان خواهش میکنم هر چه سریعتر به مراکز بهداشتی و محلهای تعیینشده برای واکسیناسیون مراجعه کنند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: خانواده و نزدیکان من، از انواع واکسنهای موجود تزریق کردهاند و برای هیچکدام هم مشکلی پیش نیامده است بنابراین از همشهریان میخواهم هر واکسنی که موجود است را دریافت کنند زیرا واکسنهای موجود، مورد تایید وزارت بهداشت هستند.
دانشکده علوم پزشکی شوشتر , علوم پزشکی شوشتر , کرونا
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.