امروز : پنج شنبه, ۲۳ اسفند , ۱۴۰۳ - 14 رمضان 1446
- تشکیل کارگروه ویژه بررسی علت تصادف در محور شوشتر با ۸ فوتی
- اشعار شاعران در کتاب کنگره ملی علامه شیخ شوشتری منتشر میشود
- صدور مجوز ساخت پارک جزیره در شوشتر
- آماده سازی معابر مسکن مهر بلیتی شوشتر به مناقصه رفت
- اقدام کمسابقه شهرداری شوشتر در حوزه آسفالت
- برخورد با گرانفروشی و احتکار تشدید میشود
- دستاوردهایی پر از پوچ ولی در انجام ماموریت محوله کاملا موفق
- تاکید جدی سرپرست فرمانداری شوشتر بر اجرای مصوبات شورای ترافیک
- محسن آقایی فرماندار گتوند شد/ بالاخره عباسیزاده عزل شد
- سخنگوی شورای نگهبان: با تعویق ۱۰ ماهۀ انتخابات شوراها موافقت شد
اشعار شاعران در کتاب کنگره ملی علامه شیخ شوشتری منتشر میشود
شوشترخبر| رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر از انتشار اشعار شاعران در کنگره ملی بزرگداشت علامه شیخ محمدتقی شوشتری خبر داد. علی بهرامی با بیان اینکه علاقهمندان و شاعران از سراسر کشور میتوانند اشعار خود را برای انتشار به کنگره ملی علامه شیخ شوشتری بفرستند، اظهار کرد: شاعران میتوانند تا ۱۵ فروردین ماه آثار […]
شوشترخبر| رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر از انتشار اشعار شاعران در کنگره ملی بزرگداشت علامه شیخ محمدتقی شوشتری خبر داد.
علی بهرامی با بیان اینکه علاقهمندان و شاعران از سراسر کشور میتوانند اشعار خود را برای انتشار به کنگره ملی علامه شیخ شوشتری بفرستند، اظهار کرد: شاعران میتوانند تا ۱۵ فروردین ماه آثار خود را برای چاپ در کتاب کنگره ملی علامه شیخ شوشتری به دبیرخانه کنگره ملی ارسال کنند.
بهرامی با اشاره به شرایط فراخوان شعر کنگره بیان کرد: قالب اشعار آزاد است و شاعران سراسر کشور میتوانند حداکثر سه شعر با موضوع شخصیت برجسته علامه شیخ محمد تقی شیخ شوشتری ارسال کنند.
وی ادامه داد: اشعار پس از بررسی و انتخاب، در مجموعه شعری ویژه کنگره شیخ محمدتقی شیخ شوشتری چاپ شده و در روز کنگره این کتاب با حضور مسئولان رونمایی خواهد شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوشتر بیان کرد: در حاشیه برگزاری کنگره علامه شیخ محمدتقی شیخ شوشتری در نیمه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، شب شعری نیز با حضور شاعران برگزیده در شوشتر برگزار و از شاعران برتر تجلیل میشود.
گفتنی است؛ محمدتقی شیخ شوشتری معروف به علامه شوشتری یا محقق شوشتری، که در بین مردم شوشتر مشهور به شیخ شوشتری و حاج شیخ بود، یکی از روحانیون معاصر شیعه است که در ساخت حدیث پژوهی، رجال، تفسیر و تشریح و… فعالیتهای بسیاری انجام داده است. بیش از ۵۰ اثر از این محقق باقی مانده که از مهمترین آنها میتوان به «قاموس الرجال»، «قضاء امیرالمؤمنین علیابن ابیطالب»، «رسالة فی تواریخالنبی و الآل»، «بهجالصباغه فی شرح نهجالبلاغه» اشاره کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.